میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی ارگانیک مولتی فروت میوه یخی با مدیریت : فرشاد اصغرزاده
میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی ارگانیک مولتی فروت میوه یخی با مدیریت : فرشاد اصغرزاده

اموزش میوه یخی خمام در بندرعباس


اموزش میوه یخی خمام در بندرعباس
http://s9.picofile.com/file/8296482534/compress.jpg

عرض کننده ی انواع میوه یخی در بندرعباس به صورت کاملا طبیعی و ارگانیک

مکان:بندرعباس - نایبند جنوبی - روبه رو پارکینگ بزرگ-مغازه مولتی فروت شعبه بندر همیشه گرم عباس


 



آموزش طرز تهیه بستنی یخی با میوه با نازلترین قیمت
با مدیریت : فرشاد اصغرزاده09361837539
www.multi-fruit.tk
میوه یخی مولتی فروت(اورگانیک) MuLtiFrUit
www.multi-fruit2.tk
عرض کننده ی انواع میوه یخی در بندرعباس به صورت کاملا طبیعی و ارگانیک

مکان:استان هرمزگان-بندرعباس - نایبند جنوبی - روبه رو پارکینگ بزرگ-

مغازه مولتی فروت شعبه بندر همیشه گرم عباس

سایت مولتی فروت در بندرعباس زیر نظر سایت رسمی و بزرگ امریکایی و انگلیسی multi fruit است

و تمام فنون و ساخت میوه های اورگانیک یخی زیر نظر بازرسین خارجی میباشد


مواد لازم:

یخ ‌در بهشت

آرد برنج                      100 گرم

پودر نشاسته               150 گرم

شکر                           500 گرم

گلاب                           نصف لیوان

شیر                            یک لیتر ( حدود 4 لیوان)

آب                              یک لیتر

پودر پسته                   کمی

 

 

طرز تهیه:

مواد لازم یخ ‌در بهشت



پودر نشاسته را در یک لیتر آب حل می‌کنیم.

در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل می‌کنیم.

سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود. اگر هم نزنید، نشاسته و آرد برنج گوله گوله می‌شوند.

وقتی مایه جوش آمد و کمی غلیظ شد، شکر و گلاب را اضافه می‌کنیم و هم می زنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن بماند.

 

سپس یخ‌ در بهشت را در ظرفی ریخته و پس از سرد شدن آن‌ را برش می‌زنیم و با پودر پسته تزیین می‌کنیم.

این دسر ایرانی بسیار خوشمزه است، به خصوص برای سفره افطار.

نکته : 

در صورت دلخواه می توانید به جای یک لیتر آب از یک لیوان آب استفاده کنید و مقدار شیر را به جای یک لیتر، یک و نیم لیتر استفاده کنید، یعنی مقدار شیر بیشتر باشد.

http://s9.picofile.com/file/8296555192/photo_2017_06_01_04_27_38.jpghttp://s8.picofile.com/file/8296555176/photo_2017_06_01_04_27_32.jpghttp://s9.picofile.com/file/8296555150/photo_2017_06_01_04_27_26.jpghttp://s9.picofile.com/file/8296555168/photo_2017_06_01_04_27_29.jpghttp://s9.picofile.com/file/8296555142/photo_2017_06_01_04_27_22.jpghttp://s9.picofile.com/file/8296555100/photo_2017_06_01_04_27_14.jpghttp://s8.picofile.com/file/8296555092/photo_2017_06_01_04_27_11.jpghttp://s8.picofile.com/file/8296555084/photo_2017_06_01_04_27_06.jpg

http://s9.picofile.com/file/8299143142/photo_2017_06_29_03_16_42.jpg

http://s8.picofile.com/file/8299617450/photo_2017_07_04_20_08_30.jpg
 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.