میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی ارگانیک مولتی فروت میوه یخی با مدیریت : فرشاد اصغرزاده
میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی ارگانیک مولتی فروت میوه یخی با مدیریت : فرشاد اصغرزاده

طرز تهیه یخ در بهشت میوه ای خمام (مولتی فروت بندرعباس)

طرز تهیه بستنی میوه ای

 

http://s9.picofile.com/file/8297639884/organik_logo_Copyff.jpg

  

بستنی میوه ای

مواد اولیه :

برای 4 نفر
ماءالشعیر (بدون طعم) 1پیمانه
وانیل (شکری) 1چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ 1عدد
نمک 1چهارم قاشق مرباخوری
شکر 1پیمانه
میوه (دلخواه و خرد شده) 200گرم

خامه (شیرین) 2پیمانه(400گرم)

 

Bildergebnis f�r ‫میوه یخی بندرعباس‬‎

http://s9.picofile.com/file/8296556034/Screenshot_60_.png

http://s9.picofile.com/file/8297639884/organik_logo_Copyff.jpg

http://s8.picofile.com/file/8296555068/photo_2017_06_01_04_27_03.jpg

 

طرز تهیه بستنی میوه ای

 

طرز تهیه


ابتدا در ظرفی مناسب میوه های خرد شده را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً پوره شود، سپس در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا حدی که غلیظ شوداز روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود. تخم مرغ را با همزن برقی از یک جهت بزنید تا کف کند. بقیه شکر، نمک و وانیل را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار و حجم آن دو برابر شود. درجه همزن را کم کنید و ماءالشعیر را به تدریج اضافه کرده و زدن را ادامه دهید تا یکدست شود. خامه را نیز در ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به مواد بالا افزوده و با درجه کم همزن برقی بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد مخلوط میوه کاملاً سرد شده را به مواد بالا بیافزایید و با درجه کم همزن بزنید تا یکدست شود. مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از دو تا سه ساعت بیرون آورده و با همزن برقی بزنید تا نرم شود، مجدداً درون فریزر قرار دهید. این عمل را سه بار هر دو تا سه ساعت یک بار انجام دهید. پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.


 

نکات:


1)این بستنی را میتوانید هم داخل نان بستنی بریزید هم به صورت معمولی سرو کنید.
2)در صورتی که میوه مورد استفاده تان شیرین است، دو قاشق سوپخوری از مقدار شکر کم کنید. چون اگر مقدار شکر زیاد باشد، عمل انجماد بستنی به خوبی انجام نمی شود
3)دقت کنید زمانی که بستنی در فریزر است یخ نزند، بلکه فقط سفت شود و مجدداً آن را زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.
نوش جان


برچسب‌ها: میوه یخی , میوه یخی بندرعباس , میوه یخی مولتی فروت , مولتی فروت , بندرعباس

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.