بعضی از این آبمیوههای خوشرنگ را میتوانیم با یخهای زیباتر، خوش رنگوروتر هم بکنیم.
اگر میوههای تابستانی مقل توتفرنگی، شاهتوت یا توتسفید و … داریم میتوانیم در قالب معمولی یخ بریزیمشان و رویشان آب یا شربتی از قبل درست شده بریزیم.
برای حفظ طعم لیموناد یا آبمیوهای که میخواهیم سرو کنیم، میتوانیم همان مایع را به جای آب روی این میوهها در قالب یخ بریزیم.
بگذاریم حسابی یخ ببندد و بعد آن را در لیوان لیموناد یا آبمیوهای که سرو میکنیم، بریزیم.
پیشنهاد من شربت آبلیموست یا لیموناد ساده، شربت سکنجبین یا اسموتی ساده و معمولی با چند میوه تابستانی تازه که در آن میریزیم و این یخها را با طعم همان شربت، در لیوانها سرو میکنیم.
میتوانیم از قبل هم در آن یکی از این چوب یا عصاهای مخصوص
سرو مزه را هم بگذاریم تا همراه با میوهها یخ ببندد. با چوب بستنی هم
میتوان این کار را کرد اما بعد بهتر است به عنوان بستنی یخی با یخمک همین
میوههای یخی را مزه کرد
برچسبها: میوه یخی خمام , میوه یخی بندر عباس , بستنی یخی , مولتی فروت , اورگانیک
.