آلبالو یک کیلو |
شکر ۲۰۰ گرم |
آب لیموترش تازه ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل قاشق چایخوری ۱/۸ |
۱- شکر، آلبالو و آب لیمو ترش را در ظرفی روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد بجوشد و شکر کاملاً حل شود.
۲- آن گاه حرارت را کم کنید تا ۳-۲ دقیقه به آرامی بجوشد (اجازه دهید مواد خنک شود).
۳- مواد را از صافی رد کرده و سپس در ظرف فلزی (کم عمق) بریزید و به مدت ۴-۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد یخ بزند.
۴- وقتی که مواد کاملاً یخ بست از فریزر خارج کرده و با هم مخلوط کنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا دوباره یخ بزند.
۵- سپس هنگام سرو با قاشق از مواد بتراشید، درون گیلاس ها را پر کنید، با برگ نعنای تازه تزیین کنید.