میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی ارگانیک مولتی فروت میوه یخی با مدیریت : فرشاد اصغرزاده
میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی ارگانیک مولتی فروت میوه یخی با مدیریت : فرشاد اصغرزاده

طرز تهیه یخ در بهشت میوه ای خمام

طرز تهیه یخ در بهشت میوه ای خمام

http://s9.picofile.com/file/8296482534/compress.jpg 

برای مقابله با  عطش تابستون هیچی بهتر از آلبالو نیست. می توانید با یه دستور ساده، همیشه تو فریزر یخ در بهشت آلبالویی داشته باشید.

 

مواد لازم

آلبالو                                                         یک کیلو
شکر                                                        ۲۰۰ گرم
آب لیموترش تازه                                     ۲ قاشق غذاخوری
وانیل                                                    قاشق چایخوری ۱/۸

 

طرز تهیه

۱- شکر، آلبالو و آب  لیمو ترش را در ظرفی روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد بجوشد و شکر کاملاً حل شود.

۲- آن گاه حرارت را کم کنید تا ۳-۲ دقیقه به آرامی بجوشد (اجازه دهید مواد خنک شود).

۳- مواد را از صافی رد کرده و سپس در ظرف فلزی (کم عمق) بریزید و به مدت ۴-۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد یخ بزند.

۴- وقتی که مواد کاملاً یخ بست از فریزر خارج کرده و با هم مخلوط کنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا دوباره یخ بزند.

۵- سپس هنگام سرو با قاشق از مواد بتراشید، درون گیلاس ها را پر کنید، با برگ نعنای تازه تزیین کنید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.