عرض کننده ی انواع میوه یخی در بندرعباس به صورت کاملا طبیعی و ارگانیک
مکان:بندرعباس - نایبند جنوبی - روبه رو پارکینگ بزرگ-مغازه مولتی فروت شعبه بندر همیشه گرم عباس
آموزش طرز تهیه بستنی یخی با میوه با نازلترین قیمت
با مدیریت : فرشاد اصغرزاده09361837539
www.multi-fruit.tk
میوه یخی مولتی فروت(اورگانیک) MuLtiFrUit
www.multi-fruit2.tk
عرض کننده ی انواع میوه یخی در بندرعباس به صورت کاملا طبیعی و ارگانیک
مکان:استان هرمزگان-بندرعباس - نایبند جنوبی - روبه رو پارکینگ بزرگ-
مغازه مولتی فروت شعبه بندر همیشه گرم عباس
سایت مولتی فروت در بندرعباس زیر نظر سایت رسمی و بزرگ امریکایی و انگلیسی multi fruit است
و تمام فنون و ساخت میوه های اورگانیک یخی زیر نظر بازرسین خارجی میباشد
آرد برنج 100 گرم
پودر نشاسته 150 گرم
شکر 500 گرم
گلاب نصف لیوان
شیر یک لیتر ( حدود 4 لیوان)
آب یک لیتر
پودر پسته کمی
پودر نشاسته را در یک لیتر آب حل میکنیم.
در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل میکنیم.
سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود. اگر هم نزنید، نشاسته و آرد برنج گوله گوله میشوند.
وقتی مایه جوش آمد و کمی غلیظ شد، شکر و گلاب را اضافه میکنیم و هم می زنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن بماند.
سپس یخ در بهشت را در ظرفی ریخته و پس از سرد شدن آن را برش میزنیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.
این دسر ایرانی بسیار خوشمزه است، به خصوص برای سفره افطار.
در صورت دلخواه می توانید به جای یک لیتر آب از یک لیوان آب استفاده کنید و مقدار شیر را به جای یک لیتر، یک و نیم لیتر استفاده کنید، یعنی مقدار شیر بیشتر باشد.