"میوه یخ زده" بخورید ![http://s8.picofile.com/file/8296478618/photo_2017_05_31_16_16_53.jpg](http://s8.picofile.com/file/8296478618/photo_2017_05_31_16_16_53.jpg)
![](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/8/20/1733688_239.jpg)
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛
خواص میوه ها و سبزی های تازه به شرطی حفظ می شود که بلافاصله بعد از چیدن
مصرف شوند در صورتی که بیشتر محصولاتی که بدست ما می رسد مدت ها در
انبار مانده و خواص تغذیهشان از دست رفته است.
اسپری
کردن آب روی میوه ها و سبزی ها باعث میشود ظاهری جذاب و تازه پیدا کنند
همچنین نگهداری از این مواد غذایی در یخچال باعث میشود همان باقیمانده
مواد مغذی شان را هم از دست بدهند درحالی که سبزیها و میوه های یخ زده و
نگهداری آنها در یخچال باعث میشود که سطح بالاتری از ویتامین ها و آنتی
اکسیدان ها در آنها وجود داشته باشد و با مصرفشان حداکثر "مواد مغذی" جذب
بدن شود.
بهتر است مواد غذایی را در ظروف شیشه ای
در یخچال و "یخچال فریزر" نگهداری کنید این روش باعث میشود که سطح ویتامین
ها و مواد غذایی مفید حفظ شود.
منبع»باشگاه خبرنگاران جوان و مولتی فروت