میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی ارگانیک مولتی فروت میوه یخی با مدیریت : فرشاد اصغرزاده

میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی ارگانیک مولتی فروت میوه یخی با مدیریت : فرشاد اصغرزاده

طرز تهیه یخ در بهشت میوه ای خمام (مولتی فروت بندرعباس)

طرز تهیه یخ در بهشت میوه ای خمام (مولتی فروت بندرعباس)

یخ در بهشت، طرز تهیه یخ در بهشت

http://s9.picofile.com/file/8297639884/organik_logo_Copyff.jpg
 

مواد لازم

آرد برنج

100 گرم

100 گرم / 366 کالری

پودر نشاسته

150 گرم

نامشخص

شکر

500 گرم

100 گرم / 400 کالری

گلاب

نصف لیوان

نامشخص

شیر

یک لیتر ( حدود 4 لیوان)

100 گرم / 110 کالری

آب

یک لیتر

100 گرم / 0 کالری

پودر پسته

کمی

100 گرم / 8 کالری

 

طرز تهیه یخ در بهشت :

 

 

*. پودر نشاسته را در یک لیتر آب حل می کنیم. در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل می کنیم. سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود. اگر هم نزنید، نشاسته و آرد برنج گوله گوله می شوند.

 

 

*. وقتی مایه جوش آمد و کمی غلیظ شد، شکر و گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن بماند. سپس یخ در بهشتت را در ظرفی ریخته و پس از سرد شدن آن را برش می زنیم و با پودر پسته تزیین می کنیم. این دسر ایرانی بسیار خوشمزه است، به خصوص برای سفره افطار.

 

 

نکته :

 

 

*. در صورت دلخواه می توانید به جای یک لیتر آب از یک لیوان آب استفاده کنید و مقدار شیر را به جای یک لیتر، یک و نیم لیتر استفاده کنید، یعنی مقدار شیر بیشتر باشد.

 

 

 

خواص پسته :

 

 

*. برطرف کننده اسهال و تشنگی و دهان را خوشبو می کند ، بهترین راه معالجه وسواس بوده ، پسته کال اسهال ر ا درمان و ضد عفونی کننده است ، از پوست سبز و ضخیم پسته مربا تهیه کردن برای تقویت معده به کار می رود ، اگر پوست سبز تازه پسته را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید برای تقویت لثه ، خوشبویی دهان و معالجه جوشهای دهان مفید است .

 

 

 

 

اختصاصی آکاایران

منبع: اکا ایران و مولتی فروت


برچسب‌ها: میوه یخی , میوه یخی بندرعباس , میوه یخی مولتی فروت , مولتی فروت , بندرعباس
 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.