طرز تهیه یخ در بهشت میوه ای خمام (مولتی فروت بندرعباس)
یخ در بهشت، طرز تهیه یخ در بهشت
مواد لازم
اندازه |
مقدار / کالری |
|
آرد برنج |
100 گرم |
100 گرم / 366 کالری |
پودر نشاسته |
150 گرم |
نامشخص |
شکر |
500 گرم |
100 گرم / 400 کالری |
گلاب |
نصف لیوان |
نامشخص |
شیر |
یک لیتر ( حدود 4 لیوان) |
100 گرم / 110 کالری |
آب |
یک لیتر |
100 گرم / 0 کالری |
پودر پسته |
کمی |
100 گرم / 8 کالری |
طرز تهیه یخ در بهشت :
*. پودر نشاسته را در یک لیتر آب حل می کنیم. در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل می کنیم. سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود. اگر هم نزنید، نشاسته و آرد برنج گوله گوله می شوند.
*. وقتی مایه جوش آمد و کمی غلیظ شد، شکر و گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن بماند. سپس یخ در بهشتت را در ظرفی ریخته و پس از سرد شدن آن را برش می زنیم و با پودر پسته تزیین می کنیم. این دسر ایرانی بسیار خوشمزه است، به خصوص برای سفره افطار.
نکته :
*. در صورت دلخواه می توانید به جای یک لیتر آب از یک لیوان آب استفاده کنید و مقدار شیر را به جای یک لیتر، یک و نیم لیتر استفاده کنید، یعنی مقدار شیر بیشتر باشد.
خواص پسته :
*. برطرف کننده اسهال و تشنگی و دهان را خوشبو می کند ، بهترین راه معالجه وسواس بوده ، پسته کال اسهال ر ا درمان و ضد عفونی کننده است ، از پوست سبز و ضخیم پسته مربا تهیه کردن برای تقویت معده به کار می رود ، اگر پوست سبز تازه پسته را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید برای تقویت لثه ، خوشبویی دهان و معالجه جوشهای دهان مفید است .
اختصاصی آکاایران
منبع: اکا ایران و مولتی فروت