میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی ارگانیک مولتی فروت میوه یخی با مدیریت : فرشاد اصغرزاده
میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی مولتی فروت بندرعباس

میوه یخی ارگانیک مولتی فروت میوه یخی با مدیریت : فرشاد اصغرزاده

طرز تهیه میوه یخی خمام (بستنی میوه ای) زیر نظر مولتی فروت امریکا


طرز تهیه  میوه یخی خمام (بستنی میوه ای) زیر نظر مولتی فروت امریکا
Bildergebnis f�r ‫میوه یخی بندرعباس‬‎


برای اولین بار در  جنوب کشور (هرمزگان)

میوه های یخی طبیعی و اورگانیک

زیر نظر  مولتی فروت امریکا

سایت مولتی فروت ایران:www.multi-fruit.tk


میوه یخی بندرعباس مولتی فروت (اورگانیک)

برای اولین بار در  جنوب کشور (هرمزگان)

میوه های یخی طبیعی و اورگانیک

زیر نظر  مولتی فروت امریکا

سایت مولتی فروت ایران:www.multi-fruit.tk

 

سایت مولتی فروت امریکا:
http://s9.picofile.com/file/8297639884/organik_logo_Copyff.jpg

مواد لازم برای بستنی میوه ای :

 میوه ۲۰۰ گرم   شکر  ۱ پیمانه تخم مرغ  ۱ عدد   نمک  ۱/۴ قاشق مرباخوری وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری ماءالشعیر ۱ پیمانه خامه‏ ۲ پیمانه

طرز تهیه بستنی میوه ای :

ابتدا در ظرفی مناسب میوه های خرد شده را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً پوره شود.

سپس در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا حدی که غلیظ شوداز روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود.

تخم مرغ را با همزن برقی از یک جهت بزنید تا کف کند.

بقیه شکر، نمک و وانیل را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار و حجم آن دو برابر شود.

درجه همزن را کم کنید و ماءالشعیر را به تدریج اضافه کرده و زدن را ادامه دهید تا یکدست شود.

خامه را نیز در ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

سپس به مواد بالا افزوده و با درجه کم همزن برقی بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

بعد مخلوط میوه کاملاً سرد شده را به مواد بالا بیافزایید و با درجه کم همزن بزنید تا یکدست شود.

مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید.

پس از دو تا سه ساعت بیرون آورده و با همزن برقی بزنید تا نرم شود، مجدداً درون فریزر قرار دهید.

این عمل را سه بار هر دو تا سه ساعت یک بار انجام دهید. پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.

سایر نکات برای تهیه بستنی میوه ای :

این بستنی را می توانید هم داخل نان بستنی بریزید هم به صورت معمولی سرو کنید.

در صورتی که میوه مورد استفاده تان شیرین است، دو قاشق سوپخوری از مقدار شکر کم کنید. چون اگر مقدار شکر زیاد باشد، عمل انجماد بستنی به خوبی انجام نمی شود.

دقت کنید زمانی که بستنی در فریزر است یخ نزند، بلکه فقط سفت شود و مجدداً آن را زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.

می توانید برای درست کردن بستنی از دستگـاه بستنی ساز استفـاده کنید. در این صورت نیازی به هر دو تا سه ساعت یک بار زدن نیست.

منبع: من آشپزم و مولتی فروت

http://s8.picofile.com/file/8296555068/photo_2017_06_01_04_27_03.jpg

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.